Wat kost een website?

Toe aan een professioneel verzorgde unieke website?

Stel niet direct de vraag, wat kost een website? Die vraag is gelijk aan wat kost een auto. Kortom je doet er verstandig aan eerst eens te kijken. Wat wil je er mee, wat voor uitstraling heb je nodig, wie moet wat doen op jouw site? Als je denkt een antwoord te hebben op deze vragen kan de Mediawerker je verder helpen met de realisatie van je site. Een persoonlijke aanpak voor de beste match. Ben je er nog niet geheel uit, dan denkt de Mediawerker graag met je mee.

“Ik heb wat moois gezien, dat wil ik ook”

Om je wensen en ideeën goed te kunnen aanvoelen maken wij graag een vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we elkaar aanvoelen, kijken wat het ongeveer mag kosten en een plan van aanpak opstellen.

Je kan kiezen uit een aantal ontwikkelde templates die jouw gewenste uitstraling kunnen krijgen, of kiezen voor een geheel voor jou vormgegeven template. Waken voor eenheidsworst, er zijn al genoeg websites die flink op elkaar lijken. Zo wordt het internet saai en gaat de boodschap ten onder.

Stap 1: contact | Stap 2: concept | Stap 3: webdesign | Stap 4: instructie

Voel je er wat voor om kennis te maken of wil je vooraf weten waar je ongeveer aan toe bent, bel of mail de Mediawerker: 06 – 46 72 27 01 | mail@demediawerker.nl

“Laat is wat zien”

Eenheidsworst