Prijslijst

Wat kost het mijn drukwerk?

Wie drukwerk nodig heeft, hoeft bij de Mediawerker niet te schrikken van prijs of kwaliteit. Drukwerk is vaak goedkoper dan u denkt. Verwacht hier geen prijslijstje zoals bij uw supermarkt. Stuur een zo volledig mogelijke aanvraag, u ontvangt een offerte met een scherpe prijs. Mogelijk ontvangt u ook een alternatief dat wellicht betaalbaarder of aantrekkelijker is, waar u net even niet aan had gedacht. U bepaalt, wij denken graag met u mee.

De Mediawerker verzorgt al uw mogelijke drukwerk, briefpapier, flyers, brochures, posters, etc. Ook voor lastige producten, bijvoorbeeld een boek met kleine oplage, of enkele fullcolor folders gaan wij graag voor u aan de slag. Heeft u elders iets moois gezien, bijvoorbeeld een prage of lasersnijwerk, stuur een foto met uw aanvraag en u hoort wat het bij ons zou kosten.

“Ik wil een scherpe offerte”

U heeft uw bestanden keurig op orde en er kan zo van gedrukt worden. Zo niet, dan is de Mediawerker uw expert om uw drukbare bestanden te verzorgen en te onderhouden. Graag zien wij klanten die lekker kritisch zijn. Aandacht voor details, u wilt immers professioneel voor de dag komen.

Vormgeving en opmaak